Nyelvtanfolyamok

 

 

Szeretettel várjuk a 8-10 éves lányokat a MINDEN ANGOLUL napközis táborba!

Időpont: 2022. július 4-8 (hétfő-péntek) 9-16h

Helyszín: Éltes Mátyás Általános Iskola - 10. kerület Újhegyi sétány 9-11.

Csoport: 6-10 fő

Ár: 49.900Ft - az ár a tandíjat, az összes taneszközt és az ebédet tartalmazza.

Jelentkezési határidő: Június 4.

Kapcsolat: +36-20-538-1992, angoltarsas@gmail.com

 

Oktatók:

Kenessei Hajni: Három évtizedes tapasztalattal bíró, a szakmájában elismert, mesterdiplomás nyelvtanár. Az élményalapú, kommunikáció központú és magasszintű módszertanra épülő nyelvoktatás híve. Nyelvtanító játékait többezer tanár és diák használja Magyarországon és külföldön. Egy-egy családban már 3 generációt tanít. Legyen gyerkőc vagy nagymama - a bátorító légkör és a sok nevetés "Hajni néni" óráin új perspektívákat nyit a nyelvtanulás szeretetében.

Baksai Nóri: óvópedagógus -  magasszintű, külföldön szerzett nyelvtudással. Óriási tapasztalattal bír táborok és foglalkozások szervezésében. A Bátortábor oszlopos tagja, túravezető, zenész és különleges hobbijával, a művészi szintű csuhé-baba készítéssel kézműves körökben is jeleskedik. A gyermekek odavannak érte!

Program:

A napi foglalkozások 6 modulból állnak. 9-12h és 13-16h között 3-3 foglalkozást tervezünk rövid szünetekkel. 12-13h ebéd. 

Modulok: 1) Mozgásos gyakorlatok: csapatjáték, szerepjáték, tánc; 2) Olvasás, kreatív történetmesélés 3) Tudományos ismeretek, kvizek, fejtörők 4) Kézműves 5) Sport 6) Társasjáték 

A foglalkozásokat angol nyelvű instrukciókkal tartjuk, magas pedagógiai színvonalú, kipróbált tananyagokra építve. A gyermekek érzelmi-fizikai szükséglete, és egyéb indokolható helyzetek miatt meg fogunk magyarul is szólalni. A tananyagot úgy építjük fel, hogyha valaki családi okokból nem tud részt venni egy részén, később zavartalanul visszacsatlakozhasson. 

Étkezés: Az ebéd a közeli Margaréta étteremben lesz, kétféle menü közül lehet választani gyermekadagot. A tízórairól és uzsonnáról a szülők gondoskodnak gyermekeik igénye szerint.

Jelentkezés feltétele: 8-10 éves életkor, írni-olvasni tudás, megbízhatóság, kiszámítható közösségi magatartás

Jelentkezés módja: Jelentkezési határidő: június 4. A jelentkezési szándékot kérjük az angoltarsas@gmail.com e-mail címre elküldeni. Válasz e-mailben küldjük a további részleteket. A jelentkezés a tábor díjának befizetésével lesz érvényes. Maximum 10 gyermeket tudunk fogadni, mert így tudjuk biztosítani a kellő odafigyelést.

További tájékoztatás: +36-20-538-1992; angoltarsas@gmail.com