Dealing with Difficulties

Dealing with Difficulties
9 290 Ft

Kipróbált megoldások, stratégiák és javaslatok a sikeres tanításhoz

Részletek

Az angol nyelvtanítás több, mint a nyelv és a készségek oktatása. Arról is szól, hogyan küzdünk meg a mindennapi kihívásokkal: a zajos, motiválatlan diákokkal, a tanulók eltérő és sokszínű képességeivel.
A tanulás nem lehet hatékony egy stresszel, konfliktussal teli szituációban. Ezzel vajon hogyan küzdenek meg a tanárok?
A Dealing with Difficulties a tanárok és a diákok tipikus tantermi és tanítási problémáit vizsgálja öt fő területen:

nagy létszámú osztályok
tantermi fegyelem
eltérő szintű tudás
házi feladat
vizsgaszituációk

 

A szerzők mindegyik területhez számos technikát, tevékenységet és tippet biztosítanak, amelyek segítségével nem csak hogy megbirkózhatnak a tantermi nehézségekkel, de tanulási lehetőséggé is formálhatják azokat.

 

A könyv által felajánlott több, mint 150 tevékenység nem igényel speciális ismereteket és minimális előkészítéssel megvalósítható. Ezek a tevékenységötletek átsegítik a résztvevőket a legapróbb, leghétköznapibb nehézségeken is és segítenek a fegyelem és a figyelem fenntartásában.

Dealing with Difficulties, part of the Professional Perspectives series, is packed with ideas for dealing with the everyday difficulties and challenges of teaching:

  • large classes
  • mixed levels
  • different learning styles
  • discipline
  • homework
  • or just getting through the beginning, middle and end of day-to-day teaching

Dealing with Difficulties addresses how you get students’ attention, how you keep students attention and how you really help them learn a language through more than 150 techniques and activities.

The techniques and activities in Dealing with Difficulties require minimum preparation and are aimed to produce maximum speaking and interaction in the classroom.

Adatok
Cikkszám
9783125016033
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!