Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
0
4
8
3
7
3
Házhozszállítás

Termék részletek


Film in Action

Film in Action
9 310 Ft
Nyelvtanítás mozgóképek segítségével
 • A Film in Action a mozgóképet helyezi a 21. századi nyelvtanítás központjába. Ez az innovatív könyv bemutatja a tanároknak, hogy mennyit profitálhatnak a videómegosztó oldalak megjelenésével és a mobileszközök elterjedésével.  A könyv kísérletezésre serkenti a tanárokat a film világában és az alábbiakat kínálja:

  Betekintést nyújt arról, hogy a tanulók hogyan köteleződnek el a filmek segítségével.
  Több mint 100 tevékenység a tanárok számára, hogy a filmeket bevezessék a nyelvórákba.
  Lépések a tanárok és a tanulók számára a saját mozgóképeik létrehozásához.
  A vizuális információ korában élünk, és a Film in Action felzárkózik a digitális forradalom kihívásához, hogy ne csak nézzük, hanem kreáljuk is a mozgóképet.
  A Film in Action három részből áll, amelyek az elméletet, a gyakorlatot és a fejlesztést helyezik középpontba:  Az A. rész bemutatja a film számos különböző aspektusát: hogyan inspirálhat, miközben a tanulókat széleskörű eredeti nyelvi környezetbe helyezi, javítva a megértést, az interkulturális befogadókészséget és a vizuális műveltséget.  A B. rész több mint 100 tevékenységet tartalmaz – a film önfeltáró nézetétől kezdve – két olyan fejezeten keresztül, amelyek aktívan reagálnak magára a filmre és az előállítására. A tevékenységek egyértelműen és egyszerűen vannak megfogalmazva, összevetve az eredeti ötleteket a klasszikus megoldásokkal.  A C. rész túlmutat az osztálytermen a szélesebb iskolai környezet felé, és egy olyan világba kalauzol,

 • Cikkszám
  9783125013667
Webáruház készítés