Storytelling with Our Students

Storytelling with Our Students
9 250 Ft

Mesélési technikák gyerekeknek és felnőtteknek. Mesék a világ minden tájékáról.

Részletek

 

A Storytelling With Our Students egy lenyűgöző és személyes útra invitál David Heathfield társaságában – aki amellett, hogy tapasztalt tanár egyben elkötelezett mesemondó. Bemutatja az előre nem megírt történetmesélés művészetét és lehetőséget biztosít, hogy számos kultúrát és a színes életet bemutató mesét használjunk a tanítás során.

A történetmesélés segít az önbizalom felépítésében, fejleszti a nyelvi készségeket, ösztönzi a beszéd és a szövegértés folyékonyságát és növeli a motivációt és az interakciót.

A tanárok megtapasztalják a sikeres történetmesélés technikáit.
A tanulók felfedezhetik, hogy ők is lehetnek történetmesélők.

A könyv számos, a világ minden tájáról származó történetet tartalmaz és a mesélés technikáira fókuszál, amelyek a mesélés közben lesznek igazán hasznosak

A Storytelling With Our Students 3 fő részből áll, amelyek az elméletre, a gyakorlatra és a fejlesztésre összpontosítanak.

A rész: bemutatja a történetmesélés történetét a korok és kultúrákon keresztül és hogy hogyan integrálható a tanításba különösen a nyelvtanításba.

B rész: számos történetet mutat be, amelyeket a sikeres meséléshez szükséges technikák kísérnek. A három fejezet – A tanár, mint mesélő; A tanuló, mint mesélő; és A történet be- és kivezető útjai azt jelzi, hogy rengeteg dolog rejlik a történetmesélésben tanórai környezetben.

C rész: további lehetőségeket kínál azoknak, akik a történetek varázslatos világába merészkednek – bemutatva, hogy a Storytelling With Our Students csak a saját személyes utazás kezdete.ISBN: 9783125013544
Szerző: David Heathfield
Oldalszám: 128
Kötés: Puhakötés
Sorozat: Delta Teacher Development Series
Kiadás éve: 2014
Formátum: Könyv
Kiadó: DELTA PUBLISHING
Nyelv: angol

 

Storytelling With Our Students invites you on a fascinating and personal journey in the company of David Heathfield – an experienced teacher and dedicated storyteller. He introduces you to the art of telling an unscripted story, and provides you with the opportunity to bring stories from many cultures to vibrant life in your language teaching.

Storytelling builds confidence, develops language skills, encourages speaking and listening fluency, and increases motivation and interaction.

  • Teachers discover the techniques for being successful tellers of tales.
  • Learners discover that they, too, can be storytellers.

The book includes stories from around the world – and focuses on the telling techniques that will make all the difference as you tell them.

Storytelling With Our Students contains three distinctive parts which focus in turn on theory, practice and development:

Part A presents the history of storytelling through ages and cultures, and how it can be integrated into teaching in general and language teaching in particular.

Part B presents a wealth of stories, accompanying them all with techniques for their successful telling. The three chapters – The teacher as storytellerThe student as storyteller and Creative ways into and out of a story – indicate that there is much more to classroom storytelling than first meets the eye.

Part C presents further possibilities for those of you who venture into the magical world of stories – showing how Storytelling With Our Students can be just the beginning of your own personal journey.

Adatok
Cikkszám
9783125013544
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!