Going Mobile

Going Mobile
9 390 Ft

Angoltanítás mobileszközökkel - módszertan és praktikus gyakorlatok a 21. századi oktatáshoz

Részletek

A Going Mobile kifejti és gyakorlati példákon keresztül be is mutatja, hogy hogy hogyan használhatók a mobil eszközök az angol nyelv oktatásában. Ez egy úttörő könyv, amely kifejezetten a tanároknak – és azáltal a tanulóknak is szól – a digitális forradalom korában, alapokat teremtve az új távlatoknak, amelyekre nagy szükségünk van a 21. századi tantermekben.

  • Hogyan használjuk a rendelkezésünkre álló eszközeinket?
  • Hogyan kell szembenézni a siker útjában álló számos kihívással?
  • Hogyan építsük be a technológiát oktatási intézményeinkbe?

 

A Going Mobile három különálló részből áll, amelyek az elmélet, a gyakorlat és a fejlesztést állítják középpontba:

 

Az A. rész bemutatja nekünk, hogy hogyan alkalmazzuk tanításhoz a mobileszközöket, melyek azok az applikációk, amelyek ebben segítségünkre lehetnek. Választ ad a gyakran ismételt kérdéseinkre és segít eligazodni a kihívások terén, amelyekkel nap mint nap szembesülünk.

 

A B. rész osztálytermi tevékenységeket tartalmaz, amelyek öt részre oszlanak: az első analitikus, de mégis szórakoztató, szemügyre veszi a mobileszközöket felosztva a szöveg, a kép, a hang és végül a videó értelmes kihasználása szempontjából.

 

A C. rész messzebbre, az osztálytermünktől is távolabb kalauzol bennünket, összetettebb tevékenységeken keresztül mutatja be a mobil tanítási és tanulási eszközök alkalmazását, és ösztönöz bennünket, hogy fokozatosan beépítsük mindezt az intézményeinkbe.

 

A Going Mobile elérhető puhakötésű kiadásban és Kindle e-könyv formában is.

Going Mobile explains, and then demonstrates with practical activities, how to use mobile devices in English Language Teaching in a principled and pedagogically sound way. It is a pioneering book, directed towards teachers – and therefore towards learners – in the age of the digital revolution, and it breaks new ground by offering much-needed support in our 21st-century classrooms.

  • How to take advantage of the hand-held devices now available
  • How to face the many challenges that stand in the way of success
  • How to incorporate the technology across our teaching institutions

Going Mobile contains three distinct parts which focus in turn on theory, practice and development:

  • Part A introduces us to teaching with mobile devices, and the apps we can take advantage of. It covers the important questions we often ask, the issues we frequently face and the challenges we invariably encounter.
  • Part B is full of classroom activities spread over five chapters – from a first analytical, yet entertaining, look at the use of mobile devices, to the staged and sensible exploitation of text, image, audio and, finally, video.
  • Part C takes us further, both in our classes – by way of longer activities and projects – and in our institutions – where we are encouraged to incorporate mobile teaching and mobile learning progressively and systematically.

Going Mobile is available as both paperback and Kindle e-book

Adatok
Cikkszám
9783125013537
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!