Rapunzel

ÚJ
Rapunzel
2 390 Ft

Olvasmány gyermekeknek, alapszintű angol nyelvismerettel (600 szó)

Súly 80 g
Nyelv Angol
Termékcsoport Olvasmány
Műfaj Mese
Szerző Sarah Ali
Sorozat DELTA Primary Readers: Fairy Tales
Nyelvi Szint A1
Termékjelleg Olvasmány
Brand Delta Publishing

Angoltanulás mesékkel

Részletek

Rapunzel boszorkány mellett növekedett. 12 éves korában a boszorkány úgy döntött, hogy a kislánynak egy ajtó nélküli toronyban kell tovább élnie. Időközben Rapunzel haja nagyon hosszúra nőtt, így minden alkalommal, amikor a boszorkány meglátogatta, leengedte a haját, hogy az felmászhasson rajta. Egy nap azonban egy herceg bukkant fel a toronynál. Hogyan tudott bejutni? És hogyan tudnak kijutni onnan? A történet és a képek segítenek kideríteni a választ!
Az új szókincs magyarázata közvetlenül az adott oldalon!
A szójegyzetben még több szó.
Érdekes szövegértési feladatok a szókincs bővítéséhez és a nyelvtani tudás bővítéséhez, támogatás a Cambridge English Young Learners (YLE) vizsgákra való felkészüléshez.
DELTA Readers: A Fairy Tales népszerű, klasszikus mesesorozat, amely kifejezetten fiatal angol nyelvtanulók számára készült.

Rapunzel lived with a witch. When she was 12, the witch decided that Rapunzel should live in a tower with no door. Rapunzel’s hair grew very long. Every time the witch visited her, she let her hair down so that the witch could climb up. One day a prince came to the tower. How could he get in? And how could they get out? The story and the pictures will help you find out!

Adatok
Cikkszám
9783125011069
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!