The Frog Prince

ÚJ
The Frog Prince
2 390 Ft

Olvasmány gyermekeknek, alapszintű angol nyelvismerettel (400 szó)
Súly 80 g
Nyelv Angol
Termékcsoport Olvasmány
Műfaj Mese
Szerző Sarah Ali
Sorozat DELTA Primary Readers: Fairy Tales
Nyelvi Szint A1
Termékjelleg Olvasmány
Brand Delta Publishing

Angoltanulás meseolvasással

Részletek

A hercegnő egy napon az erdőben lévő forrásnál játszott kedvenc játékával, egy aranygolyóval. Azonban a golyó egyszer csak véletlenül beleesett a vízbe. Végtelen szomorúság fogta el a kis királylányt, mivel nem tudta visszaszerezni a játékát. Azonban hirtelen megjelent egy csúf béka, aki megígérte, hogy felhozza a golyót, ha kap érte valamit cserébe. Mit akart a béka? Megtette a hercegnő, amit kért?
A történet és a képek segítenek kideríteni a választ!
Az új szókincs magyarázata közvetlenül az adott oldalon!
A szójegyzetben még több szó.
Érdekes szövegértési feladatok a szókincs bővítéséhez és a nyelvtani tudás bővítéséhez, támogatás a Cambridge English Young Learners (YLE) vizsgákra való felkészüléshez.
DELTA Primary Readers: Fairy Tales
DELTA Readers: A Fairy Tales népszerű, klasszikus mesesorozat, amely kifejezetten fiatal angol nyelvtanulók számára készült.

One day the princess was playing with her favourite toy in the garden. It fell into a deep well. She couldn’t get it out and she was very sad. A frog said he could help her, but only if she did what he said. What did he want? And did the princess do what he said? The story and the pictures will help you find out!

Adatok
Cikkszám
9783125011045
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!