Kisbusz lottó / Kisbusz bingó ORCHARD TOYS

ÚJ
Kisbusz lottó / Kisbusz bingó ORCHARD TOYS
Kisbusz lottó / Kisbusz bingó ORCHARD TOYS

Mindenki a buszra! Töltsd fel a buszodat állati jó utasokkal ebben a kicsiknek szánt bingó játékban. Válaszd ki saját buszodat és gyűjtsd össze az utasaidat, hogy a képzelet szárnyán elrepítsd őket messzi földekre! Legyél Te a legügyesebb, akinek összegyűlnek az utasai, hogy a béka, kroki, maki vagy flamingó buszsofőr útnak tudjon indulni. Szókincsbővítő és memóriafejlesztő játék 3-6 éves korig.

Angoltanulás társasjátékokkal

Részletek

Ez a kiváló párosító és memóriajáték 24 darab állatfigurát megjelenítő tartós, vastag kartonlapból készült, magas fényű, könnyen tisztítható kártyalapot, valamint 4 darab buszos táblát tartalmaz számos kedves állatfigurával, úgymint például teknős komával, nyúl sheriffel, elefánt asszonysággal, vagy a romantikus egyszarvúval.

Gyermeked párosító készsége játék közben fog fejlődni és hosszú órákon át önfeledt szórakozást nyújt. Ha megtelt a busz, és elindult a sofőr a képzelet szárnyán, akkor beszélgessetek arról, hogy hova mennek. Mutass rá egy-egy kártyára és kérd meg gyermekedet, hogy nevezze meg az állatokat, esetleg azt is, hogy mit viselnek.

Kül- és beltéri játékhoz egyaránt alkalmas. Praktikus, kis dobozban kerül forgalomba ez az Orchard játék, így utazás során könnyen magatokkal tudjátok vinni.

Életkor: 3-6 éveseknek
Játékosok száma: 2-4 fő

A készlet tartalma:
- 4 busz játéktábla
- 24 állatos utaskártya

Adatok
Cikkszám
14025
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!