Newsletter
Most popular products
Recommended products
Visitor counter
0
0
6
9
7
2
7
Product Details


HOGYAN CSINÁLJAM? -KÉTSZINTŰ TESTNEVELÉS ÉRETTSÉGI (4. JAVÍTOTT KIADÁS)

HOGYAN CSINÁLJAM? -KÉTSZINTŰ TESTNEVELÉS ÉRETTSÉGI (4. JAVÍTOTT KIADÁS)

Hogyan csináljam? - Kétszintű testnevelés érettségi - 4.,legújabb bővített, javított kiadás (Köntös Zoltánné, dr. Reigl Mariann) Új!

Friss, 2018-os kibővített negyedik kiadás!
Nem kell félni a testnevelés érettségitől! Nem tudod, mi vár rád a szóbelin? Gondot okoz különbséget tenni a közép- és emelt szint követelményei között? Nem vagy egyedül! Ez a könyv pont neked készült! Mindent megtudhatsz a témakörökről, a lehetséges kérdésekről, a várható értékelési szempontokról. És mindezt logikus, egységes szerkezetben, vázlatként is felhasználható módon, ahogy a vizsgán is számon fogják kérni. Így már nem érhet meglepetés az érettségin! Egyszóval: nekifuthatsz a testnevelés érettséginek e könyv nélkül is, csak nem érdemes!

Kiadó: Magánkiadás
 • Hogyan csináljam? - Kétszintű testnevelés érettségi - 4.,legújabb bővített, javított kiadás (Köntös Zoltánné, dr. Reigl Mariann) Új!

  Friss, 2018-os kibővített negyedik kiadás!
  Félsz a tesi érettségitől? Nem tudod, mi vár rád a szóbelin? Gondot okoz különbséget tenni a közép- és emelt szint követelményei között? Nem vagy egyedül! Ez a könyv pont neked készült! Mindent megtudhatsz a témakörökről, a lehetséges kérdésekről, a várható értékelési szempontokról. És mindezt logikus, egységes szerkezetben, vázlatként is felhasználható módon, ahogy a vizsgán is számon fogják kérni. Így már nem érhet meglepetés az érettségin! Egyszóval: nekifuthatsz a testnevelés érettséginek e könyv nélkül is, csak nem érdemes!

 • Article No.
  9789630852555
  Weight
  300 g/db
WebShop System